top of page
Search
  • Sari Pietikäinen

Aurinko ja Kuu


Mahtavaa, ettei aina tarvitse omaa parveketta pidemmälle lähteä kuvaamaan taivasta! Puolen päivän aikaan sain "pyydystettyä" ison auringonpilkun! Hienosti näkyy kuvassa pilkun tumma keskus, umbra, ja sitä ympäröivä vaaleampi penumbra. Olen oikeasti aika hämmästynyt ja iloinen siitä, kuinka tarkka kuvasta tuli, kun aurinkosuodatinviritelmäni on aika itte-tehty. :D

Aikamoinen suodatinviritelmä

Illan pimennyttyä oli Kuukin pölähtänyt keskelle parvekenäkymääni. Kun kamerassa oli jo valmiina pitkä putki, tuppasin sen hetkeksi pihalle ja otin pari räpsyä. Kuusta on tällä hetkellä valaistuna 73% ja on kasvamaan päin. Eipä näistä ny sen enempää. Kauniita on taivaankappaleet.


15 views0 comments

Recent Posts

See All

Sari Pietikäinen

Valokuvablogi

bottom of page