top of page
Search
  • Sari Pietikäinen

Heihei 2021 ja tervetuloa 2022!


Vuosi 2021 ja erityisesti viime syksy oli itsellä aika hiljaista valokuvauksen suhteen. Pilviä voi tietty aina syyttää, mutta on ollut myös aikataulullisia haasteita. Aikaiset aamut töissä ei edelleenkään sovi yhteen yöharrastusten kanssa ja opiskelukin on vienyt jonkin verran aikaa ja voimia. Mutta onneksi kuvattava ei lopu taivaalta, vaikka vähän taukoa pitäisikin välillä. :) Vuosi oli Ursan 100-vuotis juhlavuosi, ja osallistuin aktiivisesti #bongaa100 -kampanjaan. Parhaani tein, mutta lopputulos näin vuoden viimeisenä päivänä on 99/100 havaittua kohdetta. Ihan hyvin toki sekin. Kampanja on houkutellut vuoden aikana havaitsemaan ympärillä olevaa luontoa vielä tarkemmin kuin normaalisti ja useita näistä ilmiöistä ja kohteista tuli kuvattuakin. Kuvia löytyy tämän blogin lisäksi Instagramista ja Taivaanvahdista. https://www.bongaa100.fi/bongaa-100/tutustu-bongariin-sari/ Kohokohtia vuodelle oli kevään muutamat upeat revontulinäytökset ja alkukesän osittainen auringonpimennys. Erityisesti on jäänyt mieleen tietenkin syyskauden aloitus Sinetässä ja siellä nähty erikoinen rakettilaukaisu, ja auton hyytyminen illan päätteeksi... Kaikenlaisia sattumuksia on mukava muistella jälkikäteen.

Vuoden viimeiseksi kuvausretkeksi jäi pikainen käynti Kroopinpalossa 18.12. Pitkästä aikaa oli yhtäaikaa vapaailta ja kirkas taivas. Täysikuu valaisi kauniin lumisen maiseman.
Joulupukki toi uuden kamerarepun, ja nyt olisikin toiveissa uudelle vuodelle, että pääsisin testaamaan sitä mahdollisimman pian ja paljon. Toiveissa olisi myös pilvettömät yöt ja lisää tunteja vuorokausiin....

Hyvää uutta vuotta!

14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Sari Pietikäinen

Valokuvablogi

bottom of page