top of page
Search
  • Sari Pietikäinen

Pieni polku....


Pieni polku metsän halki vie.... Tällä kertaa en ollu ihan metsässä sentään polkua tekemässä, onneksi, vaan auraamattomalla aukiolla. Ilta vaikutti kirkkaalta, ja revontulia oli kovasti lupailtu. Lähdin testailemaan uutta linssiäni Kroopinpaloon sillä ajatuksella, että saanpahan ainakin Linnunrataa kuvattua, jos ei tulia ilmestykään. Kuunsirppi valaisi yllättävän paljon lumista maisemaa, ja jotenkin en saanut Linnunrataa niin selvästi kuvattua, kuin olin ajatellut.. Ens kerralla sitten. :D Juuri kun olin luovuttamaisillani, pienenpienet revontulet ilmestyi taivaalle. Myöhemmin illalla ois ollu enemmänkin eloa taivaalla, vaan kai se on joskus nukuttavakin.

Koitin juuri lisätä blogiini seuraamis/tilaus-mahdollisuuden. En tiedä miten se toimii... vai toimiiko. Jää nähtäväksi.


18 views0 comments

Recent Posts

See All

Sari Pietikäinen

Valokuvablogi

bottom of page