top of page
Search
  • Sari Pietikäinen

Taivas tulessa!


Olipa mielettömän hyvä tuuri, että kauden tähän asti huikeimmat revontulet yllätti juuri, kun olin saanut uuden objektiivin, ja juuri sinä iltana kun olin vapaapäivien ja loman välissä käymässä Rovaniemellä. Ja kaiken lisäksi taivas oli pilvetön! Aikamoista. Tunnin verran jäähdytin varpaitani Norvajärvellä, ennenkuin pakenin turistiryntäystä... Liikaa ihmisiä taskulamppuineen ja auton valoineen on vaan liikaa..

Kameralle tallentui yli 250 kuvaa, ja suurin osa on vielä käymättä läpi. Kunhan pääsen takaisin koneen äärelle, laitan illasta enemmän kuvia näytille, kännykällä en viitsi yhtä kuvaa enempää alkaa latailemaan junaverkon kautta... Äkkiseltään on todettava, että uusi objektiivi toimii hienosti! :)


11 views0 comments

Recent Posts

See All

Sari Pietikäinen

Valokuvablogi

bottom of page