top of page
Search
  • Sari Pietikäinen

Googlessa ollaan!


Olipahan aikamoinen seikkailu ja monen illan tutkimisen lopputulos, mutta lopultakin nämä sivut ovat kaikkien löydettävissä internetsin ihmemaailmasta. :) Nyt sitten pitäis saada tänne sisältöä. Laitanpas tähän kuvan linnunradasta. Tämä on viime vuoden viimeisiä taivasalla, siis oman parvekkeen ulkopuolella, ottamiani kuvia erinäisistä syistä.... Tajusin tänään uutiset luettuani, että olen ollut tätä kuvaamassa "murhamontulla" viikko oletetun rikoksen jälkeen. Hui kamalaa! Eli tämä on kuvattu 14.10.2018 Jäälissä. Oli sen verran hyvä kuvauspaikka ja suht lähellä, että kyllä minä taidan tuonne jatkossakin uskaltautua kaikesta huolimatta. Taivaanvahtiin laittamani havaintoilmoitus ja pari lisäkuvaa: https://www.taivaanvahti.fi/observations/show/78613


26 views0 comments

Recent Posts

See All

Sari Pietikäinen

Valokuvablogi

bottom of page