© 2017 by Sari Pietikäinen. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Blogi

Haloo pääsiäinen!

April 18, 2019

 
Nomutta. Halo-huhtikuu on meinannut kokonaan jäädä huomiotta. Huhtikuu on hyvää aikaa havaita erilaisia halo-näytelmiä auringon ja kuun ympärillä. Jotain auringonpilareita olen nähnyt viime päivinä, mutta mitään en ole saanut kuvattua. Tämä kuva on vuoden takaa Saariselältä, jossa olin tapojeni mukaan pääsiäistä viettämässä. Kuvassa siis muistaakseni täysikuu ja sen ympärillä 22-asteen halorengas. Samana iltana sain kuvattua kauden viimeiset revontuletkin, mutta ne oli kyllä aika mitättömät kirkkaalla taivaalla. Huomasin tulet vasta kotona tietokoneen ääressä. :D Saas nähdä mitä tulevana viikonloppuna kameralle tallentuu. Vai tallentuuko mitään. Kelit eivät ole kauhean lupaavia... Ois se kyllä mukava vielä yhdet reposet saada tallennettua tälle keväälle.  

Hyvää pääsiäistä!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Sari Pietikäinen

Valokuvablogi