© 2017 by Sari Pietikäinen. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Blogi

Aurinko ja Kuu

April 14, 2019

 

Mahtavaa, ettei aina tarvitse omaa parveketta pidemmälle lähteä kuvaamaan taivasta!  Puolen päivän aikaan sain "pyydystettyä" ison auringonpilkun! Hienosti näkyy kuvassa pilkun tumma keskus, umbra, ja sitä ympäröivä vaaleampi penumbra. Olen oikeasti aika hämmästynyt ja iloinen siitä, kuinka tarkka kuvasta tuli, kun aurinkosuodatinviritelmäni on aika itte-tehty. :D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Illan pimennyttyä oli Kuukin pölähtänyt keskelle parvekenäkymääni. Kun kamerassa oli jo valmiina pitkä putki, tuppasin sen hetkeksi pihalle ja otin pari räpsyä. Kuusta on tällä hetkellä valaistuna 73% ja on kasvamaan päin. 
Eipä näistä ny sen enempää. Kauniita on taivaankappaleet. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Sari Pietikäinen

Valokuvablogi