© 2017 by Sari Pietikäinen. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Blogi

Kärsivällisyys palkitaan

March 19, 2019

Lähdettiin kaverin kanssa etsimään pilvetöntä rauhallista kuvauspaikkaa Rovaniemen ympäristöstä, kun revontuliennusteet näyttivät lupaavilta. Ajeltiin ja ajeltiin ja otettiin välillä testikuvia... Ei mitään... Eikä oikein hyvää paikkaakaan löytynyt. Turistit olivat vallanneet kaikki "helpot" paikat. Lopulta päädyttiin miltei luovuttamisen hetkellä paikkaan, johon ei turistibusseilla tai muillakaan satunnaisilla kulkijoilla ole mitään asiaa.... jotain hyötyä sentään päätyöstäni ja siihen liittyvästä kulkuluvasta... Testikuva ei edelleenkään antanut mitään merkkejä revontulista. Mutta sitten aivan yhtäkkiä tulet räjähtivätkin päälle. Ei muutakun kiireellä kameran jalusta esiin ja kuvaamaan. :)  Jee! Onneksi oli kaveri matkassa, yksin olisin ehkä luovuttanut odottelun jo tuntia aiemmin. Kauaa ei näytös kestänyt tällä kertaa, mutta oli aivan nätit tulet. Jospa tässä vielä tulis lisää kuvausiltoja ennenkuin illat kirkastuu liikaa. 

 

Linkki kuva-albumiin

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Sari Pietikäinen

Valokuvablogi