© 2017 by Sari Pietikäinen. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Blogi

Taivas tulessa!

February 27, 2019

 

Olipa mielettömän hyvä tuuri, että kauden tähän asti huikeimmat revontulet yllätti juuri, kun olin saanut uuden objektiivin, ja juuri sinä iltana kun olin vapaapäivien ja loman välissä käymässä Rovaniemellä. Ja kaiken lisäksi taivas  oli pilvetön! Aikamoista. Tunnin verran jäähdytin varpaitani Norvajärvellä, ennenkuin pakenin turistiryntäystä... Liikaa ihmisiä taskulamppuineen ja auton valoineen on vaan liikaa..

Kameralle tallentui yli 250 kuvaa, ja suurin osa on vielä käymättä läpi.  Kunhan pääsen takaisin koneen äärelle, laitan illasta enemmän kuvia näytille, kännykällä en viitsi yhtä kuvaa enempää alkaa latailemaan junaverkon kautta... Äkkiseltään on todettava, että uusi objektiivi toimii hienosti! :)

 

 

Linkki kuva-albumiin

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Sari Pietikäinen

Valokuvablogi