© 2017 by Sari Pietikäinen. Proudly created with Wix.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Blogi

Kun kaikki menee pieleen

April 5, 2017

Tarkoitus oli testata seurantalaitetta ensimmäisen kerran kunnolla. Siirryin Kroopinpaloon ja siellä heti ensitöikseni kastelin talvikenkäni läpimäriksi. Lumen alta löytyi sulanut syvä lätäkkö... No, mutta, eipä siinä kun jalustaa kasaamaan. Jalustan yksi jalka oli löystynyt niin, etten saanut kapistusta pysymään yläasennossa. Hohhoijjaaaa. Ja otsalampun paristot oli nollilla, eli pimeää touhua kaikkinensa. No, jotenkin sain laitteet kasattua, ja siinä vaiheessa olikin pilvet hyökänny niin, ettei mitään pitkiä valotuksia saanut otettua. Lähdin pois. Kotimatkalla kuitenkin sain kuvattua hienon halon kuun ympärillä.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Sari Pietikäinen

Valokuvablogi