top of page
Search
  • Sari Pietikäinen

Jotain sentään


Norvajärvellä

Ei meinaa tämä oma kuvauskausi käynnistyä sitten millään. Toki on ollut aika hurja kausi meneillään työrintamalla, mutta eihän niitä töitä kuitenkaan öisin ole. :D Nojuu, kelitkin on tietty ollu mitä on. Syysloman viimeisenä iltana sentään näin muutaman tähden taivaalla, ja singahdin samantien Norvajärvelle. Haaveilin ottavani kuvan, jossa kirkkaat revontulet heijastuisivat juuri jäätyneen järven sileästä pinnasta. Tavallaanhan se onnistuikin. Harmi, että jouduin väistelemään muita paikalla olleita kuvaajia ja heidän valojaan, ja harmi, että vastarannan mökillä sammutettiin pihavalot vasta pilvien vyöryttyä päälle. Siinä vaiheessa oli reposetkin jo luovuttaneet. Mutta sain sentään yhden suht kelvollisen kuvan. Jospa tää tästä taas lähtis käyntiin. Hyvä oli myös käydä toteamassa, että on todellakin aika siirtyä talvivaatetukseen. Juuri kauempaa kuin tuon 20 minuuttia, jonka kerkesin olla kuvaamassa ennen pilviä, en ois tarennutkaan olla pihalla.


16 views0 comments

Recent Posts

See All

Sari Pietikäinen

Valokuvablogi

bottom of page