top of page
Search
  • Sari Pietikäinen

Kausi käyntiin hitaasti mutta varmasti


Tuossa jo elokuun puolessavälissä alkoi hämärtyvä taivas houkutella kameran kanssa pihalle. Muutaman kerran piti vaan varmuuden vuoksi käydä toteamassa, että on vielä aivan liian kirkasta revontulille.... Noh, aivan kauniita maisemakuvia noiltakin reissuilta tuli. Tämä ensimmäinen otos on Norvajärveltä 27.8. varmaankin vähän ennen puoltaayötä. Elokuun lopulla tuli käytyä kuvaamassa varmaan viikon verran putkeen, oli niin kova himo saada ekat reposet tallennettua. Ja kelitkin oli suosiolliset.

Norvajärvellä

Tuosta ei mennytkään sitten kuin kaksi päivää siihen, että sain ensimmäiset revontulet tälle kaudelle pyydystettyä filmille. Tai siis kennolle, vai mitä nää nykykamerat ny pitääkään sisällään.. Löysin myös hienon uuden kuvauspaikan oikeastaan vähän vahingossa. Geokätköähän minä olin hakemassa, mutta onneksi kamera oli mukana. Sinetän laavulta on hieno lähes valosaasteeton näkymä joen yli pohjoiseen. Tuonne pitää mennä uudemman kerran kunhan taivas kirkastuu. Nämä kuvat on siis otettu 29.8. Taivas on vielä kovin kirkas, mutta niin vaan kamera löysi tulet taivaalta, vaikka paljain silmin ne ei oikein meinanneetkaan erottua. Kauan ei näytös kestänyt, joten kuvasin siinä sitten vielä tovin linnunrataa, joka heijastui upeasti miltei tyynestä joesta.

Vielä täytyy tämä linnunratakuva jakaa. Oli kyllä hieno ilta! Tästä tämä lähtee taas....


15 views0 comments

Recent Posts

See All

Sari Pietikäinen

Valokuvablogi

bottom of page