top of page
Search
  • Sari Pietikäinen

Kärsivällisyys palkitaan


Lähdettiin kaverin kanssa etsimään pilvetöntä rauhallista kuvauspaikkaa Rovaniemen ympäristöstä, kun revontuliennusteet näyttivät lupaavilta. Ajeltiin ja ajeltiin ja otettiin välillä testikuvia... Ei mitään... Eikä oikein hyvää paikkaakaan löytynyt. Turistit olivat vallanneet kaikki "helpot" paikat. Lopulta päädyttiin miltei luovuttamisen hetkellä paikkaan, johon ei turistibusseilla tai muillakaan satunnaisilla kulkijoilla ole mitään asiaa.... jotain hyötyä sentään päätyöstäni ja siihen liittyvästä kulkuluvasta... Testikuva ei edelleenkään antanut mitään merkkejä revontulista. Mutta sitten aivan yhtäkkiä tulet räjähtivätkin päälle. Ei muutakun kiireellä kameran jalusta esiin ja kuvaamaan. :) Jee! Onneksi oli kaveri matkassa, yksin olisin ehkä luovuttanut odottelun jo tuntia aiemmin. Kauaa ei näytös kestänyt tällä kertaa, mutta oli aivan nätit tulet. Jospa tässä vielä tulis lisää kuvausiltoja ennenkuin illat kirkastuu liikaa.


15 views0 comments

Recent Posts

See All

Sari Pietikäinen

Valokuvablogi

bottom of page